Ansök om Smslån eller Mikrolån direkt och låna pengar snabbt

Smslån Snabbt. Skriv under med BankID.

Smslån Snabbt.
Låna pengar nu med NätLån! Vi finns för dig som enkelt och smidigt behöver låna pengar. Med våra snabbt smslån kan du låna från 1000 kr till 4000 kr. Hitta det bästa och billigaste sms-lånet som passar dina behov. Låna pengar redan idag!

Ett enkelt Smslån
Hos Nätlån kan du enkelt ansöka om smslån och få lånebesked direkt. Det är enkelt för dig att få en överblick över vad ett lån kostar hos oss med hjälp av vår prislista som du finner på hemsidan. Det ända du betalar är en uppläggningsavgift, som är en engångskostnad, samt räntan på ditt lån vilken varierar beroende på hur mycket pengar du vill låna. Du kan låna pengar när du vill, dygnet runt. Nätlån finns alltid tillgängliga för snabba smslån.

Flexibla Smslån
Med våra mikrolån har du 33 dagars återbetalningstid. Du väljer själv när du vill betala tillbaka, och du har även möjlighet att förlänga kredittiden på ditt privatlån så att du kan betala tillbaka ditt sms-lån i din egen takt.

Hur mycket kan jag låna?
Vi erbjuder sms lån även kallat snabblån på upp till 4 000 kronor till både nya och återkommande kunder. Som grundkrav för våra lån måste du vara över 18 år, svensk medborgare, inneha ett svenskt bankkonto och bli godkänd på en sedvanlig kreditprövning.

Smslån med mobil, dator eller läsplatta
Hos Nätlån kan du ansöka om smslån via dator, mobil eller läsplatta. Det enda du behöver göra är att fylla i smslån ansökningsformuläret och skicka in din ansökan med hjälp av BankID. Till vänster om denna text hittar du ansökningsformuläret där du väljer hur mycket pengar du vill låna.

Ett smidigt och snabbt smslån.

  • En uppläggningsavgift och en ränta
  • Inga aviavgifter om betalning sker i tid
  • Diskret handläggning (Inga telefonsamtal nödvändiga)
  • Du använder pengarna till vad du vill
  • Individuell kreditprövning
  • Snabb handläggning
  • Återbetalningstiden är hela 33 dagar
  • Möjlighet att förlänga kredittiden

Smslån/Mikrolån enkelt hos Nätlån

33 dagars kredit som kan förlängas. Du väljer själv när du vill betala tillbaka!

More Info

Öppet dygnet runt

Hos nätlån kan du ansöka om smslån/mikrolån dygnet runt, 365 dagar om året.

Smslån med svar direkt

Hos Nätlån kan du enkelt ansöka om smslån och få lånebesked direkt.

KOSTNAD FÖR SMSLÅN/MIKROLÅN

Våra kostnader för ditt smslån/mikrolån är helt transparenta. Du hittar exempel i tabellen nedan.

Lånebelopp
Uppläggningsavgift*
Ränta
Att återbetala
Effektiv ränta
Års ränta
1 000 kr 300 kr 35 kr 1 335 kr 2343 % 39 %
2 000 kr 300 kr 70 kr 2 370 kr 554 % 39 %
3 000 kr 300 kr 105 kr 3 405 kr 306 % 39 %
4 000 kr 300 kr 140 kr 4 440 kr 217 % 39 %

*för lån i 33 dagar

Smslån direkt: Låna pengar snabbt via Nätlån.

Ibland händer det att man behöver ta ett litet smslån! Att låna pengar snabbt via smslån passar för dig som möter oväntade utgifter och behöver låna pengar snabbt. Hos oss Nätlån kan du låna från 1000 kr upp till 4000 kr med en återbetalningstid på 33 dagar.

KONSEKVENS VID UTEBLIVEN BETALNING

Vid utebliven betalning utgår en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift om 60 kronor. Om betalningen ändå inte inkommer skickas ärendet till inkasso. Då tillkommer en inkassoavgift om 180 kronor samt ränta. Årsräntan är 30% på förfallet belopp. Om du har svårt att återbetala ett inkassokrav kan du hos inkassohandläggaren ansöka om en avbetalningsplan. NätLån följer självklart Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer.

Kort om Nätlån

Nätlån, som ägs av Catalunia Capital AB, är en populär långivare som erbjuder traditionella mikrolån/smslån med en riktig kort löptid. Nätlån är stabil och seriös långivare som du med fördel kan vända dig till om du är i behov av ett lite mindre lånebelopp med lägre krav och snabb handläggningstid. Att ansöka om mikrolån/smslån hos Nätlån är självklart gratis och du kan ansöka om smslån när som helst på dygnet.

Vad är Smslån?

Ett smslån är ett lån på ett relativt lågt belopp. Förut lånade man via mobilen med SMS, men idag lånar man lättast via webben. Man brukar också kalla de här sms-lånen för snabblån eftersom det går snabbt från ansökan till utbetalning. Nätlån erbjuder snabba och trygga smslån till alla med drömmar, planer eller idéer. Vi ger dig snabbt extra pengar på kontot som du kan spendera precis som du vill. Ansökningsprocessen av ett smslån är väldigt enkel och allt du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär så sköter vi resten åt dig! Välkommen att ansöka Smslån. Smslån snabbt!

Links