Ansök om lån hos oss säker och snabb handläggning

Enkelt lån med betalning om 33 dagar, skriv under med BankID.

Säkert och Snabbt.
Låna pengar nu med NätLån! Vi finns för dig som enkelt och smidigt behöver låna pengar. Med våra snabbt korttidslån kan du låna från 1000 kr till 4000 kr. Hitta det bästa och billigaste lånet som passar dina behov. Ansök om ett lån redan idag!

Ett enkelt lån.
Hos Nätlån kan du enkelt ansöka om lån och få lånebesked snabbt. Det är enkelt för dig att få en överblick över vad ett lån kostar hos oss med hjälp av vår prislista som du finner på hemsidan. Det ända du betalar är en uppläggningsavgift, som är en engångskostnad, samt räntan på ditt lån vilken varierar beroende på hur mycket pengar du vill låna. Du kan ansöka om när du vill, dygnet runt. Nätlån finns alltid tillgängliga.

Flexibla lån.
Med våra mikrolån har du 33 dagars återbetalningstid., och du har även möjlighet att ansöka om att förlänga kredittiden på ditt privatlån så att du kan betala tillbaka 30 dagar senare (kostnad tillkommer, se priser) ofta kan vi även erbjuda avbetalningsplaner om du känner att du vill betala tillbaka under en längre tid än 33 dagar. Det viktiga är att du kontaktar oss så hittar vi en lösning för just dig! Läs mer om ansvarsfull kreditgivning här!

Hur mycket kan jag låna?
Vi erbjuder lån även kallat snabblån på upp till 4 000 kronor till både nya och återkommande kunder. Som grundkrav för våra lån måste du vara över 18 år, svensk medborgare, inneha ett svenskt bankkonto och bli godkänd på en sedvanlig kreditprövning. Tänk på att aldrig låna mer än du behöver och var säker på att du kan betala tillbaka.

Ansök med mobil, dator eller läsplatta.
Hos Nätlån kan du ansöka om lån via dator, mobil eller läsplatta. Det enda du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret och skicka in din ansökan med hjälp av BankID. Till vänster om denna text hittar du ansökningsformuläret där du väljer hur mycket pengar du vill låna.

Ett smidigt lån med snabb handläggninstid.

  • Tydliga villkor.
  • En uppläggningsavgift och en ränta.
  • Inga aviavgifter om betalning sker i tid.
  • Diskret handläggning (Inga telefonsamtal oftast nödvändiga).
  • Du använder pengarna till vad du vill.
  • Individuell kreditprövning.
  • Snabb handläggning.
  • Återbetalningstiden är hela 33 dagar.
  • Möjlighet att förlänga kredittiden (en gång).
  • Möjlighet att ansöka om avbetalningsplan.

Låna enkelt hos Nätlån

33 dagars kredit som kan förlängas (en gång). Flexibel återbetalningstid!

Våra villkor.

Ansök dygnet runt

Hos nätlån kan du ansöka om lån dygnet runt, 365 dagar om året.

Ansök här!

Låna inte mer än du behöver

Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.

Låna ansvarsfullt

KOSTNAD FÖR VÅRA LÅN

Våra kostnader för ditt lån hos oss är enkla och tydliga. Du hittar våra lån och kostnader i tabellen nedan.

Lånebelopp
Uppläggningsavgift*
Ränta
Att återbetala
Effektiv ränta
Kreditränta
1 000 kr 300 kr 35 kr 1 335 kr 2343 % 39 %
2 000 kr 300 kr 70 kr 2 370 kr 554 % 39 %
3 000 kr 300 kr 105 kr 3 405 kr 306 % 39 %
4 000 kr 300 kr 140 kr 4 440 kr 217 % 39 %

*för lån i 33 dagar

Representativt exempel:

Ett lån på 3.000 kr med en återbetalningstid på 33 dagar. 300kr i uppläggningsavgift samt fast ränta 105kr för perioden, totalt lägst att betala 3405kr ger en kreditränta på 39% samt en effektiv ränta på 306%. Lånet är en så kallad högkostnadskredit.

Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av. Ta del av mer information på sidan låna ansvarsfullt.

Ansök direkt med BankID säker och snabb handläggning

Ibland kan behovet av pengar komma plötsligt. Saker och ting blev inte som du tänkt det och du hamnar i en sits då du behöver låna pengar. Eller så dyker det upp ett erbjudande du inte kan tacka nej till. Som en resa, trasig diskmaskin, bra deal på något du vill ha eller något som dykt upp på tex blocket. Problemet kan vara att du inte har kontanterna just nu. Du behöver låna en mindre summa pengar som du sedan kan betala tillbaka efter nästa lön. Lugn. Hos oss kan du ansöka om lån upp till 4000 kr med en återbetalningstid på 33 dagar.

KONSEKVENS VID UTEBLIVEN BETALNING

Vid utebliven betalning utgår en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift om 60 kronor. Om betalningen ändå inte inkommer skickas ärendet till inkasso. Då tillkommer en inkassoavgift om 180 kronor samt ränta. Årsräntan är 30% på förfallet belopp. Om du har svårt att återbetala ett inkassokrav kan du hos inkassohandläggaren ansöka om en avbetalningsplan. Det viktiga är att du kontaktar oss för att vi gemensamt skall hitta en lösning. Nätlån Kredit följer Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer.

Kort om Nätlån

Nätlån, som ägs av Catalunia Capital AB, är en populär långivare som erbjuder traditionella korta lån som även kallas mikrolån eller tidigare även smslån med en riktig kort löptid där beloppet skall betalas tillbaka enligt våra priser. Nätlån är stabil och seriös långivare som du med fördel kan vända dig till om du är i behov av ett lite mindre lånebelopp med tydliga krav säker och snabb handläggningstid. Att ansöka om lån hos Nätlån är självklart gratis och du kan ansöka när som helst på dygnet. Vi jobbar sen kontorstid med att granska din ansökan så snabbt vi kan.

Lån med kort återbetalningstid

Ett lån hos oss är en så kallad högkostnadskredit tidigare även kallat smslån eller snabblån som ett lån på ett relativt lågt belopp och kort återbetalningstid. Förut lånade man via mobilen med SMS, men idag lånar man lättast via ett enkelt formulär där man identifierar sig med BankID, säkert, snabbt och tryggt för dig och oss. Man brukar också kalla de här lånen för snabblån eftersom det ofta går snabbt från ansökan till utbetalning, vi har inget stort kontor utan duktiga medarbetare som handlägger varje ärende snabbt, rättvist och effektivt. Nätlån erbjuder därför snabba och trygga lån till alla med drömmar, planer eller idéer. När vi godkänt dig gör vi en snabb utbetalning till ditt valda konto och du har pengar på kontot som du kan spendera precis som du vill. Ansökningsprocessen av ett lån är väldigt enkel och allt du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär så sköter vi resten åt dig! Givetvis kostar det inget att ansöka! Välkommen att ansöka här..

Links