Betala

ÅTERBETALNING

Vi försöker underlätta för våra låntagare att göra återbetalningen smidig, erbjuda olika alternativ och vill ha en dialog med de kunder som av olika anledningar har frågor om sin betalning.

Hela krediten inkl. uppläggningsavgift och ränta ska återbetalas i sin helhet på förfallodagen genom inbetalning på vårt bankgiro.Denna information framgår även på fakturan tillsammans med förfallodatum och belopp.

 

FÖRLÄNGNING

När det är dags att betala kan du ansöka om att förlänga ditt lån ytterligare 30 dagar.

Förlängningsavgiften framgår av din faktura och skall betalas till Nätlån Kredit anvisad bankgiro eller plusgirokonto med betalningsspecifikation, som finns på fakturan eller på annat sätt har anvisats Låntagaren.

 

UPPGIFTER FÖR BETALNING

Använd uppgifterna som framgår av fakturan som du får skickad till dig. Har du inte tillgång till uppgifterna går det även att ange personnummer för den som är låntagare. Eller kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Bankgiro: 660-4292 eller 660-4334

Swish: 123 378 1754

 

AVBETALNINGSPLAN – OM DU INTE REDAN HAR EN

Vi kan erbjuda dig att ansöka om en avbetalningsplan, till den kopplar du autogiro så att pengarna dras från ditt konto. Vi autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Anmäl på denna sida

 

AUTOGIRO FÖR DIN AVBETALNINGSPLAN – SPARA 30kr PER MÅNAD

Har du redan en avbetalningsplan kopplar du autogiro så att pengarna dras från ditt konto. Vi autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Anmäl på denna sida

Välkommen att ansöka Smslån. Smslån snabbt!