Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån

Återbetalning

Vi försöker underlätta för dig som har ett lån hos oss att göra återbetalningen smidig. Vi erbjuder olika alternativ och vill ha en dialog med dig som av olika anledningar har frågor om din betalning.

För lån med 33 dagars kredittid återbetalas hela krediten inklusive uppläggningsavgift och ränta i sin helhet på förfallodagen genom inbetalning på vårt bankgiro (660-4292). Denna information framgår även på fakturan tillsammans med förfallodatum och belopp. Alternativt kan du ansöka om en avbetalningsplan med månatliga återbetalningar.

För lån med en kredittid på 2 till 6 månader beror antalet avbetalningar och belopp att betala per avbetalning på det totala kreditbeloppet och löptiden på ditt lån. Denna information framgår vid ingåendet av låneavtalet samt på inbetalningsavierna tillsammans med förfallodatum och belopp.

Förlängning

När det är dags att betala ditt lån med en kredittid på 33 dagar kan du ansöka om att få förlänga ditt lån med ytterligare 30 dagars återbetalningstid om du har svårt att betala just då. Du kan endast förlänga ditt lån 1 gång.

Förlängningsavgiften framgår av din faktura och skall betalas till bankgiro 660-4292 alternativt via Swish: 123 378 1754 med angivet OCR-nummer som finns på fakturan.

Uppgifter för betalning

Använd uppgifterna för betalning som framgår av fakturan som du får eller har fått. Har du inte tillgång till uppgifterna går det även att ange ditt personnummer om du är låntagaren.

Bankgiro: 660-4292 eller 660-4334

Swish: 123 378 1754

Avbetalningsplan - om du inte redan har en

Vi kan erbjuda dig att ansöka om en avbetalningsplan, till den kopplar du autogiro så att pengarna dras automatiskt från ditt konto. Vid autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Ansök på denna sida

Autogiro för din avbetalningsplan – spara 30 kr per månad

Har du redan en avbetalningsplan kopplar du autogiro så att pengarna dras från ditt konto. Vid autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Ansök på denna sida