Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
När de traditionella bankerna inte vill hjälpa dig med ditt behov finns vi där istället och erbjuder lån, även för dig med betalningsanmärkningar. Vi är även måna om din kreditvärdighet och därför kan du göra en ansökan hos oss och få din kreditprövning via Bisnode.

Det lilla Extra

I vissa situationer behöver man hjälp med en oförutsedd utgift eller har behov av det där “lilla extra” här i livet. Det förstår vi och därför värderar vi dig som kund utifrån din nuvarande återbetalningsförmåga istället för hur din ekonomiska situation tidigare varit. Allt för att kunna erbjuda det bästa lånet till just dig - ett Extralån.

Vårt mål är att hjälpa de som behöver hjälp och har svårt att få lån hos andra. Hur gör vi det? Genom att analysera din nuvarande situation istället för att blicka tillbaka på din historik kan vi bevilja fler lån. Vi har också den goda erfarenheten sedan länge av att många av våra kunder sköter sitt lån och därför kan vi ge dig som är skötsam bättre villkor, såsom betalningsfria månader, och möjlighet till nya lån om behovet finns framöver.

Trygg och transparent långivare

Sedan vår start 2009 har vi förmedlat över 65.000 lån till 21.000 nöjda kunder, många utav våra kunder väljer att återkomma. Vi har en bakgrund inom olika sorters kreditgivning i allt från snabblån, till företagslån och finns till för dig som behöver ett smidigt, enkelt och tryggt lån som är flexibelt utifrån dina behov just nu.

Vi på Nätlån erbjuder säkra lån med direkt handläggning. Ansök och underteckna ditt lån direkt på nätet. Efter godkänd kreditprövning betalar vi ut ditt lån. Skuldebrevet skickas även till din e-post efter det att vi mottagit ansökan.

Lån med snabb handläggning – ansök direkt med BankID

Vi finns till för dig som behöver ett smidigt, enkelt och tryggt lån. Vi erbjuder lån med snabb handläggning. Vår vision är att kunna erbjuda krediter till dig som är i behov av att låna extra pengar – snabbt och tryggt. När de traditionella bankerna inte kan täcka ditt finansiella behov stiger vi in och erbjuder lån från 10.000 kr upp till 50.000 kr, även för dig med betalningsanmärkningar. Våra andra Lån hittar du på www.38an.se och www.natlan.se. Behöver du låna 10.000, 20.000, 30.000 eller 50.000 kr smidigt och diskret? Vi har en lösning: låna pengar av oss på Nätlån. Vi har inga dolda avgifter utan tror på att spela med öppna kort. Och att vara tydliga. Det är därför vi inte jobbar med smslån/snabblån och alltid gör ordentliga kreditprövningar. Självklart följer vi Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer, för att garantera din säkerhet.

Hos Nätlån kan du enkelt ansöka om lån och få lånebesked snabbt. Vi gör utbetalningar varje bankdag. Ansökan sker snabbt och smidigt och du signerar med ditt BankID.

Vi erbjuder säkra lån med direkt handläggning. Ansök och underteckna ditt lån direkt på nätet. Efter godkänd kreditprövning betalar vi ut ditt lån. Du får alltid ditt skuldebrev nerladdat så du kan läsa igenom villkoren innan du godkänner lånet. Skuldebrevet skickas även till din email-adress efter det att vi mottagit ansökan. Låna pengar redan idag!

Välkommen att ansöka om ett lån idag!