Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Nätlåns mål är att vara flexiblare, billigare och tryggare än att samtidigt ha flera olika snabblån eller kreditkortsskulder som både blir dyra i långa loppet och som kan riskera att snabbt gå vidare till inkasso eller kronofogden. Det tillkommer inga dolda kostnader för våra extra lån och du vet vad du får när du ansöker.

Kostnad - en fast ränta per år.

Vår prismodell är enkel, du betalar tillbaka ditt lån på upp till 50.000 kr i lika stora delbetalningar varje månad med en fast nominell ränta på 27,95% per år (31,82% effektiv ränta). Den totala månadskostnaden framgår i samband med din ansökan och ger dig möjlighet att fundera på en löptid och storlek på det extra lån som passar dina inkomster. Vi tror på att det ska vara enkelt att ta ett lån hos oss och på samma sätt ska det vara enkelt att betala och använder oss därför av autogiro. Genom att betalning går via autogiro undviker du som låntagare onödiga kostnader som kan uppstå om du glömmer bort att betala en faktura.

Betala tillbaka

Vi tror på att vara flexibla och hjälpa våra kunder, det är därför alltid möljigt att amortera av extra en månad eller betala tillbaka ett lån i förtid helt utan avgifter. Om du vill betala tillbaka i förtid meddela oss på kundtjanst@natlan.se i samband med återbetalningen.

Övriga avgifter

Ibland går inte allt som tänkt och man kan missa en faktura, då kan det vara bra att känna till följande avgifter:
  • Startkostnad/uppläggningsavgift: 0 kr
  • Påminnelseavgift: 60 kr
  • Inkassoavgift: 180 kr
  • Lösa lånet i förtid: 0 kr
  • Ändra återbetalningstid: 0 kr

Välkommen att ansöka om ett lån idag!