Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Nätlån - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
När du ansöker godkänner du användarvillkoren, våra allmänna villkor och att du tagit del av informationen i SEKKI.

Räkneexempel: 30 000 kr i annuitetslån på 4 år med 27,95% nominell ränta, 31,82% effektiv ränta, kostar 1 045 kr/mån (48 ggr). Att återbetala: 50 160 kr inkl. alla avgifter.

Låna pengar snabbt - ansök om att låna pengar direkt

Vi vill däremot erbjuda dig att ansöka om lån genom vår samarbetspartner, klicka nedan för att se var du kan ansöka om lån.

Samla lån och krediter hos oss

Du vet väl att du kan samla dina lån hos oss och spara pengar? Att ha många olika smålån kan bli väldigt dyrt i längden. Genom att slå ihop alla dina lån till ett enda kan du sänka dina månadskostnader och spara en hel del pengar.

Med ett samlat lån får du också bättre kreditvärdighet. Desto fler lån och krediter du har, desto sämre kreditvärdighet leder det till. Därför är det alltid en god idé att ha så få lån och krediter som möjligt för att behålla en bättre kreditvärdighet. Det leder också oftast till bättre villkor på dina lån.

När du ska samla ihop dyra lån och krediter tar du ett privatlån eller ett hopbakslån som motsvarar totalsumman för alla dina mindre lån och krediter. Se till att du går igenom din ekonomi så att du får med allt från mindre lån och avbetalningsköp till kreditkortsskulder och eventuella sms lån med dyra räntor och avgifter.

Bli skuldfri snabbare genom att lösa dyra lån

Att ha flera olika lån blir lätt dyrt i längden då du ofta betalar en högre ränta på mindre lån och kanske också flera avi- och fakturaavgifter. Med ett samlat lån hos en enda bank eller långivare slipper du betala flera olika höga räntor och dolda avgifter och får därmed mer pengar över varje månad.

Enklare ekonomisk vardag

Genom att samla dina lån och krediter till ett enda privatlån får du en bättre överblick över din ekonomi, samtidigt som du får möjlighet till en lägre månadskostnad på hela lånebeloppet, då snitträntan vanligtvis blir lägre. Din ekonomiska vardag blir med andra ord lite enklare. Du slipper hålla reda på en massa olika smålån med olika räntor, villkor och återbetalningstider. Och eftersom du hos oss sätter amorteringen och räntebetalningen på autogiro via din internetbank så sköts allt automatiskt. Enklare än så blir det knappast!

Det kostar inget extra att samla allt på ett ställe

Det tillkommer inga extraavgifter när du samlar ihop dina lån och krediter hos oss och du kan låna upp till 50 000 kr.

Vår prismodell är enkel och du betalar tillbaka ditt lån i lika stora delbetalningar varje månad till den fasta räntan på 27,95 % per år. Den effektiva räntan är 31,82 %. För enkelhetens skull använder vi oss av autogiro. Det gör att du inte behöver vara orolig för att missa några återbetalningar.

Vi vill att det ska vara enkelt och flexibelt att låna pengar för att lösa dyra lån. Här följer därför några svar på vanliga frågor om hur det fungerar att samla sina lån hos oss.

Hur samlar jag mina lån och krediter?

För att kunna samla dina lån behöver du ansöka om ett nytt lån som motsvarar det totala beloppet av de andra lånen och krediterna tillsammans. Ta reda på vilka lån och krediter du har idag, och gå igenom de olika räntorna. Försök att baka in så mycket som möjligt under det nya lånet. Det kan handla om allt från smålån till avbetalningsplaner för produkter och tjänster du köpt. Du väljer själv en amorteringstid som passar dig när du samlar flera lån på ett ställe.

Hur ansöker jag om att samla lån?

Hur gör man för att ansöka om ett samlingslån hos oss?

När du har bestämt dig för att ta ett lån hos oss är det första du ska göra är att noga läsa igenom villkoren och priserna. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån ansöker du direkt via ansökningsformuläret här på hemsidan.

Hos oss är det enkelt att ansöka om lån. Du gör själv din ansökan med hjälp av ditt mobila BankID. Fyll bara i ansökan med dina uppgifter och hur mycket du vill låna. Vi är måna om din kreditvärdighet, så när du ansöker om lån via oss gör vi vår kreditprövning av din ansökan via Bisnode. En kreditupplysning via Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag.

Ansök om att låna pengarVar noga med att läsa igenom och fylla i korrekta uppgifter. Med hjälp av ditt BankID hämtar du ditt kontonummer från din bank och undertecknar skuldebrevet på samma gång. När ansökan är ifylld kan du ladda ner skuldebrevet. Du kan då läsa igenom skuldebrevet och villkoren innan du bestämmer dig för att skicka in din ansökan. Efter att du skickat in din ansökan får du en bekräftelse till din e-postadress att vi mottagit din ansökan där även skuldebrevet bifogas. Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.

Observera att en kreditupplysning kommer att göras och att din ansökan kan komma att avslås i efterhand. Vi tar en kreditupplysning via Bisnode och den påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag. Man ansöker direkt via ansökningsformuläret på hemsidan. Med hjälp av ditt BankID signerar du avtalet, snabbt, smidigt och säkert! Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.

Nätlån tillämpar god kreditgivningssed och tar sitt fulla ansvar som kreditgivare. Vi är måttfulla i vår marknadsföring och kommunikation för att inte riskera att påverka kundens förmåga att fatta ett välgrundat beslut baserat på sina egna behov och förutsättningar. Det ömsesidiga ansvaret innebär bland annat att det är viktigt att du som låntagare säkerställer att du har utrymme för att återbetala ditt lån och att du uppger korrekt information i din låneansökan. Exempelvis är det bra att tänka på att aldrig låna:
 • Om du redan har för många skulder
 • Om du vet att du kommer att ha svårigheter med att betala tillbaka
 • För att betala tillbaka andras skulder
 • För att låna ut pengar till andra som är i behov av pengar

Grundkrav för att vi ska låna ut pengar

 • Du är mellan 18 år - 70 år.
 • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension på lägst 12 500 kr per månad (inkomst deklarerad i Sverige).
 • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Ej skyddad identitet.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
 • Du har mobilt BankID (mer om Mobilt BankID).
 • Att du inte har andra sms lån hos oss som inte är betalda
Endast efter en godkänd ansökan kan vi låna ut pengar till dig som låntagare.

Ansök om ett lån

Kan jag sänka mina månadskostnader?

Självklart kan du det! När du samlar dina utspridda lån och krediter leder det oftast till en lägre månadskostnad, en bättre översikt över din ekonomi och ett bättre lån i slutändan.

Kan jag samla lån utan fast anställning?

Ja absolut, du kan samla lån så länge du kan visa upp någon form av mer eller mindre säker inkomst. Vi vill se att du har förmåga att betala tillbaka lånet, så det är viktigt att du kan visa upp att du har en stabil ekonomi trots att du inte har en fast anställning.

Är det bara lån och krediter jag kan samla?

Nej, vi kan hjälpa dig att samla allt från sms lån, krediter, blancolån, privatlån, billån, båtlån och andra fordonslån till renoveringslån, reselån, avbetalningsköp och kreditkortsbetalningar.

Ansök om att samla lån

Vi är måna om din kreditvärdighet, så när du ansöker om lån via oss gör vi vår kreditprövning av din ansökan via Bisnode. En kreditupplysning via Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag.

Välkommen att ansöka om att låna pengar direkt!

Vanligaste frågorna

Hur mycket pengar får jag låna?
Du kan ansöka om lån från 10 000 kr upp till 50 000 kr.
Vilken ränta får jag när jag lånar pengar?
Den effektiva räntan är 31,82%
Vad har ni för grundkrav för att låna pengar?
 • Du är mellan 18 år - 70 år.
 • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension på lägst 15 000 kr per månad efter skatt (inkomst deklarerad i Sverige).
 • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Ej skyddad identitet.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
 • Du har mobilt BankID (mer om Mobilt BankID).
Tar ni en kreditupplysning?
Ja, vi använder oss utav Bisnode. En kreditupplysning via Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag.
Vad finns det för avgifter?
 • Startkostnad/uppläggningsavgift: 0 kr
 • Påminnelseavgift: 60 kr
 • Inkassoavgift: 180 kr
 • Lösa lånet i förtid: 0 kr
 • Ändra återbetalningstid: 0 kr
Kan jag utöka mitt lån?
Ja! Du ansöker enkelt om en höjning av ditt lån genom att fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Kan du inte ansöka om en höjning genom formuläret kan vi dessvärre inte erbjuda dig en höjning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha hjälp eller saknar svar på en fråga du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss